Önerilen Aramalar

2015 Yılında Legal 500 Kapsamında İki Alanda Tavsiye Edildik

13.04.2015

Tüm Haberler
Moral Hukuk Bürosu olarak Legal 500 Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Serisinde Türkiye’nin önde gelen hukuk büroları arasında yer aldığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.
Moral Hukuk Bürosu olarak Legal 500 Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Serisinde Türkiye’nin önde gelen hukuk büroları arasında yer aldığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz. Uluslararası anlamda yüksek itibar sahibi olan Legal 500 serisinde “Birleşme ve Devralmalar & Kurumsal Danışmanlık” ve “Uyuşmazlık Çözümleri” alanlarında olmak üzere 2 alanda tavsiye edilmiş bulunmaktayız. Ortaklarımızdan Vefa Reşat Moral, Kadir Sezai Moral önerilen avukatlar arasında yer almaktadır.

Uluslararası alanda 25 yıldır hukuki araştırmalar gerçekleştiren Legal 500 dünyanın önde gelen iç hukuk müşavirleri ve iş liderlerine doğru büro ile çalışabilmeleri için yol göstermekte oldukça güvenilir bir kaynaktır. Araştırmalar 85’den fazla ülkede 3.300 hukuk bürosu arasında gerçekleştirilmektedir. Araştırmacılar hukuk bürolarının geçmişi ve son 12 ay içerisinde gerçekleştirdikleri işlemler, ekiplerinin tecrübesi, uzmanlıkları ve müvekkillerinin kendi haklarında verdikleri referanslar gibi kriterleri göz önünde bulundurarak, ilgili hukuk bürolarının yayında yer alma sürecine tamamen bağımsız bir şekilde karar vermektedirler.

Legal 500 2015 yılı sıralamasında yer almamız vermiş olduğumuz hukuki hizmetlerin kalitesinin bir güvencesidir.

Saygılarımızla,
Diğer Haberler